Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

8 dec 2005: Solomon Burke in Breda

  • Chassè Breda

    donderdag 8 december 2005 20:00 Holland Casinozaal

    Solomon Burke & The Souls Alive Band

    ?Legendarisch? wordt iemand tegenwoordig al gauw genoemd, maar wie dit woord werkelijk met gouden letters achter zijn naam mag schrijven is de ongekroonde King of Rock n? Soul: Solomon Burke. Hij ontwikkelde zijn eigen kenmerkende geluid door de traditionele Rhythm & Blues te zingen met de techniek van de gospel. Daarmee werd hij de grondlegger van de hedendaagse soulmuziek. Klassiekers als Cry to me, Everybody needs somebody to love en Down in the valley zetten de standaard waardoor artiesten als Otis Redding, de Rolling Stones maar ook Tom Jones zich nog steeds laten inspireren. Zelfs met 17 miljoen verkochte platen, een inhuldiging in de Rock & Roll Hall of Fame en een Grammy Award op zak blijft de 65-jarige Burke zijn muzikale horizon nog altijd verbreden. In samenwerking met Mezz Concerts & Dance presenteert het Chassé Theater deze rock-, soul- en blueslegende in Breda. U heeft de gelegenheid dit eenmalige concert in Nederland mee te maken!

    Rang 1 Rang 2

    Normaal ? 35,00 ? 30,00

    excl. consumptie & garderobe

  • Leo

    Leuk als je Solomon Burke nog nooit hebt gezien,maar naar 4 keer is voor mij de lol eraf.

    Veel plezier,

    Leo

  • soul.pagina.nl

    'De lol eraf' klinkt alsof het niet de moeite waard is om het nog een keer te zien. Ider zijn mening, maar wanneer ik een artiest de moeite waard vind, is het juist leuk om vaker een concert te zien. Just a thought… ;)

  • Leo

    IK ook wel,maar bij Solomon Burke verandert er niets.