Soulparty met Swinging Soul Machine 12 juni 20.00 uur Grevenbicht Limburg

Op vrijdag 12 juni staat de tweede thema-avond van dit lustrumfeest geheel in het teken van soulmusic. Een ongekend populair muziekgenre uit de jaren ’60 en ’70 die menige midlifer het hart sneller zal doen laten kloppen.

Swinging Soul Machine is Nederlands langst bestaande en bekendste soulband. De groep scoorde ooit een enorme hit met ‘Spooky’s day off’. Swinging Soul Machine is altijd de originele soul van de platenlabels Atlantic, Stax Volt en Tamla Motown blijven spelen. De band kent een lange historie en is een begrip in ons land. Tijdens de optredens klinken klassieke topnummers van Otis Redding, Wilson Pickett, San and Dave, Temptations, Four Tops, James Brown, Pecy Sledge en Trammps.

Wereldnummers van wereldsterren in de sfeer, sound en ambiance van

‘The Famous Dutch Swinging Soul Machine’.

Dat wordt sensationeel ‘in Grevenbicht’. De 12-koppige soulband is tegenwoordig opgebouwd rond leadzanger Iwan Groeneveld, bekend van het duo Spooky en Sue dat een aantal dikke top-40 hits had begin jaren ’70. The Swinging Soul Machine was ook begeleidingsband van onder meer Supremes, Sister Sledge en Three Degrees.

Aanvang 20:30 uur. Entree: kassa € 9,00

Feestpaviljoen aan de Steenweg in Grevenbicht

Aurora145 website